OVER MARIT

Over Marit

coach & trainer voor de hoogopgeleide professional

Ik ben altijd nieuwsgierig op zoek naar het menselijk potentieel. Een integere en oprechte luisteraar die ook hoort wat er niet wordt gezegd. Ik ontrafel, breng rust, creëer helderheid en overzicht. Ik ondersteun het proces van bewustwording en inzicht en perspectief krijgen en geef daarmee ruimte aan groei en verandering. Als coach en trainer werk ik met aandacht voor eigenheid, zelfinzicht en zelfsturing. Én met oog voor wat werkt in de (werk)praktijk.

Ik begeleid hoogopgeleide professionals zoals advocaten, accountants, bedrijfsjuristen en notarissen. Mijn expertise richt zich vooral op het begeleiden van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en teams bij vragen op het gebied van communicatie, samenwerking en (persoonlijk) leiderschap. Hierbij heb ik oog voor zowel het zakelijke, ‘harde’ als het menselijke, ‘zachte’ perspectief in teams en organisaties. Mijn adagium is: niet alleen praten over, maar vooral ook ervaren, voelen en toepassen.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en onderschrijf de door de orde opgestelde Ethische code.

Samenwerking & accreditatie

  • Ik ben als ‘associate’ verbonden aan Dialogue B.V en werk als coach en trainer graag regelmatig samen met Spring-Way en Top Executive Care.
  • Sinds 2013 ben ik als vaardighedentrainer verbonden aan de Beroepsopleiding Advocaten.
  • Ik ben geregistreerd als erkend gespreksleider intervisie bij de algemene raad van de De Nederlandse Orde van Advocaten voor de Kwaliteitstoetsen.
  • Sinds 2020 ben ik geaccrediteerd als vaardighedentrainer binnen de MKB Praktijkopleiding van de SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten).
  • Ik ben gekwalificeerd AEM-Cube® practioner.

 

 

Na mijn studies B.A. Business & Management aan New England College en Webster University en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik in verschillende communicatiefuncties gewerkt in de culturele sector, bij onder meer Het Joods Historisch Museum en Het Nationale Ballet. Vervolgens heb ik gewerkt als zelfstandig communicatieadviseur en als consultant werving & selectie.

Vanaf 2011 ben ik werkzaam als coach, trainer en consultant binnen een gevarieerd klantenportfolio. In 2017 ben ik gestart met Wisselink coaching & training, na een jarenlang dienstverband bij Dialogue B.V. Daarnaast ben ik sinds 2013 verbonden aan de Beroepsopleiding Advocaten, als vaardighedentrainer, voor zowel de Vaardighedenmodules, als de modules Beroepsattitude en beroepsethiek, en als mentor voor advocaat-stagiaires.

Ik ben opgeleid tot coach en trainer bij BGL & Partners en Phoenix Opleidingen. Ik maak ondermeer gebruik van Oplossingsgericht coachen, Systemisch werken en Transactionele Analyse. Ik pas toe wat werkt, afhankelijk van de vraag van de klant. Ik blijf me bijscholen omdat het mij scherp houdt en het mijn professionaliteit als coach en trainer verdiept en verrijkt. Ook doe ik aan supervisie en intervisie.

REFERENTIES

Over de samenwerking met Marit.