Marguérite

Marit is een fijne gesprekspartner. Iemand die vragen stelt, waardoor je iets dieper moet graven. Want, op de oppervlakte wist ik al veel over mijzelf, maar om te zien waar het vandaan kwam, en waar er meer ruimte aan mocht worden gegeven, kwam door haar vragen en opdrachten. Daarnaast was het fijn om, zoals ik het ervaarde, de kluwen aan informatie te ontwarren door ze met Marit door te spreken. Weer overzicht te krijgen om te zien waar ik naar toe wilde. Het was fijn samenwerken met Marit. Ik merkte dat onze belevingswerelden niet te ver uit elkaar lagen, wat maakte dat het voor mij niet veel moeite kostte om aan te sluiten bij haar aanwijzingen.

Ynske

De gesprekken met Marit hebben mij niet alleen geholpen om meer inzicht te verkrijgen in mijzelf, maar ook om meer ruimte en rust te creëren in mijn hoofd. Marit weet op een vriendelijke en doortastende wijze de juiste vragen te stellen, en laat je op die manier zelf ontdekken dat er meerdere perspectieven zijn om naar iets te kijken. De gesprekken met Marit hebben mij de handvatten en de positieve energie gegeven om zelf meer sturing te geven aan mijn eigen leven.

Maarten

Marit is prettig in het contact en zeer goed in staat de kern uit verhalen te halen. Door het stellen van de juiste vragen en het geven van feedback helpt ze nieuwe en bruikbare inzichten te verkrijgen zonder belerend te zijn.

 

Nienke

In een veilige omgeving je verhaal kunnen doen, waarbij Marit de spiegel op een prettig manier voorhoudt, om tot nieuwe inzichten te komen.

Liselotte

Marit heeft mij geholpen met het vinden van mijn intrinsieke drijfveren en hoe deze drijfveren als kompas kunnen fungeren in mijn werk- en privéleven. Dit door te praten over de kracht van deze drijfveren, maar ook door te kijken naar de valkuilen van deze drijfveren. Maar niet in de minste plaats door ook – of misschien wel juist- te zoeken naar de tekenen wanneer mijn drijfveren in het gedrang zijn. Dit deed zij door mij verdiepende vragen te stellen en juist verder te vragen als ik dacht dat we er al waren. Ook heeft ze hiervoor diverse modellen en werkwijzen gebruikt om mij te laten uitvinden hoe ik mijn eigen woorden kan gebruiken om deze drijfveren, maar zeker ook de valkuilen en signalen wanneer ze in het gedrang komen, te omschrijven en -niet geheel onbelangrijk- te herkennen. Doordat zij naast mij stond en samen met mij puzzelde, zonder te overheersen, keuzes te maken of richting te geven, voelde ik mij door haar gezien en gehoord en had ik alle vrijheid om zelf te zoeken naar mijn eigen “ik”.

Annemiek

Ik ben via mijn verzekeraar Movir een periode bij Marit ‘op de koffie’ geweest. Want zo voelde het. Heel laagdrempelig. Anderhalf uur lang koffiedrinken met een goede vriendin, waarbij je heel egoïstisch alleen maar over jezelf hoeft te praten. Er is alleen wel een verschil. Marit stelt scherpe en relevante vragen, waarna je niet alleen vertrekt met de antwoorden, maar ook met veel nieuwe inzichten. Het traject heeft mij meer zelfkennis opgeleverd. Ik kan iedereen aanraden om eens bij Marit op de koffie te gaan.

Patrick

Voor de invulling van mijn leidinggevende functie ben ik in contact gekomen met Marit Wisselink. Na het intakegesprek ben ik met haar een coachingstraject aangegaan. De focus lag op mijn zichtbaarheid op de afdeling, de inrichting van gesprekken en de benadering van personen. Door de individuele begeleiding ben ik weer een stap verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan Marit dan ook absoluut aanraden, indien je op zoek bent naar een professionele coach.

Swanehilde

Marit kan je als geen ander via haar professionele en inspirerende, maar zeker ook persoonlijke manier van coachen, helpen om een impuls te geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

Lieke

Inzicht en nuchterheid kenmerken Marit’s aanpak. Door het stellen van de juiste vragen biedt Marit handvatten om concrete stappen te zetten in je professionele ontwikkeling.

Mariella

Al een tijd liep ik te ‘broeden’; het moest anders in mijn leven, ik was niet tevreden en onrustig, maar mijn gedachten draaiden alsmaar in kringetjes rond. Het bleek lastig om de focus te verleggen en zelf richting te geven. Hulp van een onafhankelijk persoon, die mij verder niet kende en daarom met frisse blik tegen mij situatie kon aankijken leek mij een heel verstandige zet. Zo kwam ik bij Marit terecht.

Marit is professioneel. Toegankelijk, betrokken, maar met de noodzakelijke afstand. Al vragen stellend begeleidt ze je naar het beantwoorden van vragen die je al langer aan jezelf stelt, het benoemen en beschrijven van gebeurtenissen, situaties en gevoelens die je vaak ook wegstopt en negeert, waardoor je niet tot de kern komt. Ze spiegelt, laat de andere kant zien, waardoor je nieuwe invalshoeken en ideeën krijgt. Ze moedigt aan om ‘out of the box’ te denken en connectie te maken met je gevoel. Het heeft mij erg geholpen. Ik heb de noodzakelijke rust en balans in mijn leven gevonden. En heb dromen verwezenlijkt.